US Dollar
Pretraga

USLOVI SARADNJE

 

POSTANI PARTNER 


 

USLOVI SARADNJE  ZA LJEKOVITE BILJKE

 

OBJAVI SVOJE PROIZVODE NA DIGITALNOJ PLATFORMI 

 

Da biste postali saradnik potrebno je da uključite svoje proizvode koje nudite od ljekovitog bilja. Nije važno da li imate jedan proizvod ili više , promovišemo jednako sve pod istim uslovima.  Ukoliko se odlučite prodavati na našoj web platformi , potrebno je da nam dostavite slike svojih proizvoda , te kratki opis. Ukoliko budemo smatrali da je potrebno, zbog promotivnih i marketinških alata koje imamo, nudimo pomoć u kreiranju dobrih i atraktivnih fotografija, kao i pomoć za opis , sadržaj i ostalo. 


 

ŠTA JE VAŠA KORIST OD LJEKOVITE BILJKE 

 

Naš sistem oglašavanja organiziran je kroz uvezanu digitalnu platformu za profesionalnu web trgovinu. Digitalna platforma se sastoji iz nekoliko digitalnih kanala, a Vaši proizvodi  bit će prezentiran i promovisan kroz sve kanale web platforme.

To podrazumijeva promoviranje  na našoj web platformi LJEKOVITE BILJKE , na Google poslovnom profilu, te objave  na društvenim mrežama: Facebook stranici, Facebook grupi, Instagramu, YouTube kanalu, Linkedinu i Twitteru. 

Za dogovoreni period oglašavanja Vaši proizvodi  imaju svoj zasebni profil na našoj web platformi , te višestruke objave na društvenim mrežama. Za vrijeme saradnje imate konstantne objave na društvenim mrežama, te stalne preporuke za Vaše proizvode.

Kako bismo što kvalitetnije i profesionalnije predstavili Vaše proizvode, naši stručnjaci za digitalni marketing na društvenim mrežama koriste različite digitalne metode objava: animacije, carusel, video-klip, te linkovanje.

 

Ono po čemu smo jedinstveni na tržištu jeste činjenica da od Vas NIKADA nećemo naplatiti procenat od prodaje, bez obzira na broj prodanih proizvoda koje ostvarite preko naše web  platforme. Uz 0% provizije i 0% postotka sav novac od prodaje ide Vama. Kada kupac klikne KUPI  , direktno narudžba se prosljeđuje vama , te cjelokupan proces prodaje je na vama.Mi ne vršimo naplatu! Kupci  vrše narudžbe direktno kod dobavljača. Nama plaćate samo oglašavanje, i to po jako povoljnim uslovima. Mi nudimo saradnju bez rizika i bez provizije: uložena sredstva u oglašavanje vratit ćete već od prve rezervacije! U cijenu oglašavanja, koja je simbolična, uključeno je višestruko istovremeno objavljivanje Vaših proizvoda  na svim navedenim internet mjestima!

I to nije sve! Svi naši partneri imaju na raspolaganju punu podršku i pomoć, stalnu online koordinaciju, besplatne online konsultacije 0/24, te dobivaju besplatne savjete i trikove kojima mogu poboljšati prodaju kao i mnoštvo drugih pogodnosti. Nudimo mogućnost saradnje po najvišim principima online poslovanja i digitalnog marketinga u oblasti on line poslovanja. Ne propustite je!

A cijena?

Sad se vjerojatno pitate koliko sve to košta? Nećete vjerovati, ali cijena je i više nego povoljna. Sigurno znate koliko koštaju usluge digitalnog marketinga i sad se pitate kako je moguće dobiti sve ovo za tako simboličnu cijenu? 

 10 KM / mjesečno  

Tajna je u našem jedinstvenom sistemu oglašavanja! 100% bez provizije! Isprobajte!

Kompletan cjenovnik možete pogledati ovdje : PONUDA

Ukoliko Vam se dopada što ste pročitali i želite da prodajete vaše proizvode na Ljekovite biljke  javite nam se!  

Možete nas nazvati na 062 737 904 ili 062 254 636 (tel, Viber, Whats App) 

ili pošaljite nam e mail na : look2allweb@gmail.com

 

Srdačan pozdrav 

Web manager 

Pencl Lana 

LOOK2ALL

 

Zatvori