US Dollar
Pretraga

MARKETING I PROMOCIJA

OGLAŠAVANJE I PROMOCIJA 

NA WEB STRANICAMA

LJEKOVITE BILJKE 

DOBRODOŠLI na Ljekovite biljke. Ova web stranica sastavni je dio digitalne platforme Web rješenja Look2All, koja uključuje digitalne kanale putem kojih prezentujemo i promoviramo proizvode od ljekovitog bilja, kao i proizvođače .

Ukoliko želite da prodajete na  www.ljekovitebiljke.com , detalje pogledajte OVDJE

Ukoliko imate obrt, mali biznis ili preduzeće nastavite čitati, na pravom ste mjestu!

Osnovni uvjeti za oglašavanje:

Na  web platformi moguće je objaviti, i tako prezentirati posjetiteljima web stranice, Vašu reklamu. Objavljivanje reklama trećih lica, preduzeća, firmi i drugih privrednih subjekata moguće je na više pozicija unutar web stranica. Bilo da imate biljnu apoteku, farmaceutsku apoteku, poljoprivredno dobro, prodavnicu, kreativne radove , i sve ono što ima veze s liječenjem i korištenjem ljekovitog bilja ovo je pravo mjesto za Vašu reklamu!

Za objavljivanje Vaše reklame na bilo kojoj poziciji na web portalu - trgovini https://www.ljekovitebiljke.com/  potrebno je ispunjavati slijedeće, osnovne uvjete:

Neophodno je da dostaviti materijal za objavu prilagođen dimenzijama i formatom, prema specifikaciji

Reklama/oglas mora biti potpuno završen, u grafičkom, tehničkom i dizajnerskom smislu. Ukoliko niste u mogućnosti da sami napravite , možete koristiti naše usluge. Pogledajte ovdje PROMOCIJE 

Reklama/oglas treba da sadrži link koji vodi na Vaše web-mjesto.

Svi podaci i materijali za objavu dostavljaju se najkraće 48 sati prije objave

Dostavljene slike i materijale koristimo u dogovorenom periodu oglašavanja, nakon čega se trajno uklanjaju sa naših servera i iz naše baze podataka, osim ako nije drugačije dogovoreno, a u cilju ponavljanja oglasa/reklame u narednom periodu

Pozicije na web portalu:

Objavljivanje Vaše reklame/oglasa je moguće na više pozicija i to:

Pozicija 1:  Reklama na naslovnoj stranici 1 red.

Pozicija 2: Reklama na naslovnoj stranici – istaknuti logo partnera

Pozicija 3: Reklama na naslovnoj stranici - srednji red 

Pozicija 4: Reklama/banner većih dimenzija na stranici određene kategorije ili proizvoda 

Pozicija 5: Reklama/banner Reklama na naslovnoj stranici - donji red 

Pozicija 6: Plaćeni PR tekst/članak na Blogu

Pozicija 7 : Kreiranje pametnih kolekcija na naslovnoj stranici ( odnosi se na više proizvoda od jednog dobavljača) 

Osim navedenih pozicija, Vaš biznis biće promovisan putem naših društvenih mreža, u smislu objave na Facebook shop ( direktna prodaja preko FB ) te promocije na FB  i IG 

Dodatne pogodnosti:

Od dodatnih pogodnosti nudimo sljedeće mogućnosti:

  • kreiranje sadržaja za promociju na društvenim mrežama 
  • pomoć i podršku za kreiranje fotografija i grafike za  reklamne promotivne banere 

Ukoliko su vam potrebne usluge vođenja profila na društvenim mrežama ili FB oglašavanje pogledajte na SOCIAL MEDIA USLUGE

Za ostale usluge digitalnog marketinga , pogledajte na DIGITALNI MARKETING

Izričita prava objavljivača:

Web trgovina  Ljekovite biljke će objaviti dostavljeni materijal u roku od 48h, a u iznimnim okolnostima u roku od 72h. Ukoliko iz tehničkih ili bilo kojih drugih poteškoća to nije moguće u navedenom periodu, bit će dogovoren novi rok za objavu. Rok za objavu počinje teći nakon uplate.

Web trgovina Ljekovite biljke  zadržava pravo da odbije objavu svakog oglasa, bannera, loga ili reklame za kojeg smatra da će, ili bi mogao, narušiti dizajn i integritet web-prezentacije, ugled ili poslovnu reputaciju web trgovine   Ljekovite biljke

 Ljekovite biljke zadržava pravo da ne objavi tamne, mutne ili fotografije izrazito lošeg kvaliteta, koje mogu, ili bi mogle, narušiti koherentnost i web dizajn ovih stranica, kao ni oglase i reklame koji nisu u standardu sa pravilima grafičkog dizajna.  Ljekovite biljke zadržava pravo prilagodbe dostavljenog materijala odgovarajućim podlogama ili drugim grafičkim rješenjima kako bi se zadržala koherentnost i profesionalnost stranice i onemogućilo narušavanje web dizajna portala.

** Prihvatanjem određene kategorije Uvjeta oglašavanja, bilo pojedinačne ili u ugovorenom paketu usluga, smatra se da ste prihvatili Uvjete korištenja, objavljene na našoj Web stranici.

Pročitajte Uslove saradnje web-trgovine.

Opšti uvjeti saradnje:

 Ljekovite biljke je online digitalna platforma. Ugovor o oglašavanju, ukoliko ga zahtjevate, je u elektronskoj formi, i kao takav validan bez potpisa i pečata. Također šaljemo ugovor i u pisanoj formi na vašu adresu.

Oglašavanje Vašeg reklamnog materijala moguće je na 3, 6 i 12 mjeseci

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju s nama, budite slobodni da nas kontaktirate za dalje korake. Radujemo se saradnji!

 

Hvala Vam na posjeti

Look2All

 

 

Zatvori